We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

The Singles - Part Two

by Fuimadane

/
1.
Skål fra Danmark, til hvor fælles front Hæv nu hornet, og fyld op hvis det er tomt Ravnene hvisker om ragnarok Beredt på kamp, vi står klar i flok. Skål fra Danmark, til hvor fælles front Hæv nu hornet, og fyld op hvis det er tomt Ravnene hvisker om ragnarok Beredt på kamp, vi står klar i flok. Fuimadane rejser banneret på marken, Beskrevet i sten det står med futharken, Vølven har spået at vi slås med Freyas gunst Slagets udfald, afgjort med heksens kunst Økser og sværd slås mod skjold til takten, Blodet i kroppen pumper hårdt før agten, Vi alle skriger ”SEJR", vi går fjenden i møde, Stopper ikke før alle fjenderne er døde Skål fra Danmark, til hvor fælles front Hæv nu hornet, og fyld op hvis det er tomt Ravnene hvisker om ragnarok Beredt på kamp, vi står klar i flok. Brødre og søstre, vi alle er klar til kamp Brødre og søstre, vi alle er klar til kamp Brødre og søstre, vi alle er klar til kamp Brødre og søstre, vi alle er klar til kamp Skål fra Danmark, til hvor fælles front Hæv nu hornet, og fyld op hvis det er tomt Ravnene hvisker om ragnarok Beredt på kamp, vi står klar i flok. Skål fra Danmark, til hvor fælles front Hæv nu hornet, og fyld op hvis det er tomt Ravnene hvisker om ragnarok Beredt på kamp, vi står klar i flok. Fuimadane rejser banneret på marken, Beskrevet i sten det står med futharken, Vølven har spået at vi slås med Freyas gunst Slagets udfald, afgjort med heksens kunst Økser og sværd slås mod skjold til takten, Blodet i kroppen pumper hårdt før agten, Vi alle skriger ”SEJR", vi går fjenden i møde, Stopper ikke før alle fjenderne er døde Brødre og søstre, vi alle er klar til kamp Brødre og søstre, vi alle er klar til kamp Brødre og søstre, vi alle er klar til kamp Brødre og søstre, vi alle er klar til kamp Skål fra Danmark, til hvor fælles front Hæv nu hornet, og fyld op hvis det er tomt Ravnene hvisker om ragnarok Beredt på kamp, vi står klar i flok. Skål fra Danmark, til hvor fælles front Hæv nu hornet, og fyld op hvis det er tomt Ravnene hvisker om ragnarok Beredt på kamp, vi står klar i flok.
2.
Vidar 04:19
3.
Thor 04:11
4.
Stefna 06:44
Fehu Uruz Thurisaz Ansuz Raido Kauna Gebo Wunjo Hagalaz Naudiz Isaz Jera Eihwaz Pertho Algiz Sowulo Tiwaz Bjarkan Ehwaz Mannaz Laguz Ingwaz Othila Dagaz Fehu Uruz Thurisaz Ansuz Raido Kauna Gebo Wunjo Hagalaz Naudiz Isaz Jera Eihwaz Pertho Algiz Sowulo Tiwaz Bjarkan Ehwaz Mannaz Laguz Ingwaz Othila Dagaz
5.
Fara heim 04:00
6.
Kunnandi 03:55
7.
Hvad er der med aser? Hvad er der med alfer? Gnyr enhver jætteverden, aserne er til tingmøde, stønne dværge foran stendøre, vægbjergs fyrster – ved I det nu, eller hvad?
8.
Strīth 03:00
9.
10.
Drømte mig en drøm i nat om silke og ærlik pæl Drømte mig en drøm i nat om silke og ærlik pæl Nu vågner den klare morgen. Drømte mig en drøm i nat Drømte mig en drøm i nat om silke og ærlik pæl Nu vågner den klare morgen. Drømte mig en drøm i nat om silke og ærlik pæl Drømte mig en drøm i nat om silke og ærlik pæl Nu vågner den klare morgen.
11.
12.
Vær, äïrnia! Skatria tænahri leïruþ! Ceria tænahri wyv’ṽræ! Æsuuyar, mæri’eshäa ṽalþeo ra’tenah! Destïa garïe yahtïa yor’dyhaṽal, vor feïrtïa niṽrætu zaþïraĥ! Vær ṽil’duh ko’þamræ yon pa’nes sæar, Vær ṽil’duh ko’þamræ yon pa’nes sæar, Ko’fah fai ko’skiṽhæ kun lynri æþar, Pa’cym fai pa’run’mil mër leïruþ-h nahr, Fai nahïr val’miun ṽil’þamræ ra’tar. vor feïrtïa niṽrætu zaþïraĥ! Værïe, äïrnia! Skadïa tenahrïe ketsäa fai hen’ṽuron! Niṽra kautoĥ ker ketsæ ra’tenahrïe! Cerïa tenahrïe ṽæla’ṽræar! Destïa garïe, fai aĥainia: tehnari æsar itar’ker!
13.
Farvel 04:02
Du var min høvding, min sidste kæmpe. Et fyrtårn af trøst i det store hav af uroligheder. Til det sidste åndedrag, løftede du sværdet. Du var skjoldet mod de bølger, som væltede ind mod båden min. Hvordan skal jeg nu færdes i det uforudselige vand, uden din ro ved min side. Jeg håber nu, at du er ankommet til Landet-uden-smerter, og er sammen med din kone og søn, som vi mistede i kampen mod hadet. Jeg vil snakke til dig i lyset, og snakke til dig i flammen, og håbe at i vil våge over mig, i mine kommende kampe. Farvel kære du, tak for alt.
14.
Inferno 03:37
15.
Rjóðr 03:26
16.
17.
18.

about

Part 2 of 2

credits

released March 24, 2020

license

all rights reserved

tags

about

Fuimadane Denmark

Fuimadane is a Neo Folk, Dark Ambient, Oriental Music & Folktronica inspired project from the Danish guy Jon Krasheninnikoff Skarin, a man with some years of experience in electronic music - focusing on the folk atmosphere with a certain nordic feel.

contact / help

Contact Fuimadane

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Fuimadane, you may also like: